Αναζήτηση
Θέματα
  Νέος Λογαριασμός Κεντρική Σελίδα  ·  Προσθήκη Αγγελίας  ·  Θέματα  ·  Top 10  
Οι κανονισμοί του Ads.hellug.gr (Policy)


  1. Όσοι υποβάλετε αγγελία, παρακαλούμε να τη διατυπώνετε είτε στα ελληνικά (το site υποστηρίζει με άριστο τρόπο τη γλώσσα μας), είτε το πολύ πολύ στα αγγλικά, με σωστό τρόπο γραφής (χωρίς ορθογραφικά λάθη, με τόνους και όχι όλα τα γράμματα με κεφαλαία). Αγγελίες γραμμένες σε greeklish δεν θα γίνονται δεκτές, αλλά θα διαγράφονται.

  2. Όσοι σκέφτεστε να υποβάλετε αγγελία άσχετη με ηλεκτρονικούς υπολογιστές ή με Linux, θα σας παρακαλούσαμε να το ξανασκεφτείτε. Υπάρχει μια ανεκτικότητα με αγγελίες παραπλήσιες του Linux (δηλαδή για τεχνικούς hardware και για admins σε άλλα *nixes ή σε ανάπτυξη εφαρμογών), αλλά μην το παρακάνετε.

  3. Όσοι υποβάλετε αγγελία η οποία είναι δημοσιευμένη σε άλλο site αγγελιών, παρακαλείστε να εισάγετε το όνομά σας στη φόρμα υποβολής της αγγελίας, καθώς και να αναφέρετε στο κείμενο της αγγελίας την πηγή από όπου την βρήκατε. Πρέπει όλοι να μάθουμε να τηρούμε τα credits και τις άδειες αναδημοσίευσης.

  4. Το spam απαγορεύεται και διώκεται από το νόμο.

  5. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο κάποιοι χρήστες να κάνουν post χλευαστικά, ειρωνικά και υβριστικά σχόλια στις αγγελίες. Ο σύλλογος Hellug αποδοκιμάζει τέτοιου είδους συμπεριφορά. Ο σύλλογος φιλοξενεί αυτό το site για διευκόλυνση και για εξυπηρέτηση. Παρακαλούμε μην αμαυρώνετε την εικόνα του συλλόγου και, το κυριότερο, μην δυσφημίζετε τους Linuxάδες σε ένα δημόσιο site. Αν δεν σας αρέσουν οι αγγελίες, καλύτερα για όλους είναι να μην ξαναεπισκεφτείτε το site.

  6. Απαγορεύονται οι Αγγελίες Πώλησης αντιγράφων γνωστών εμπορικών διανομών του Linux ή εμπορικών Unix λειτουργικών συστημάτων (π.χ. Solaris). Οι διανομές όπως RedHat/SuSE/Mandrake περιέχουν πολλά συμπληρωματικά CDs στα κουτιά τους, τα οποία συνήθως περιέχουν μη ελεύθερα ή/και εμπορικά προγράμματα. Η αντιγραφή αυτών των Cds είναι παράνομη και θεωρείται πειρατεία. Αντί αυτού, επιτρέπονται οι Αγγελίες πώλησης αντιγράφων των Cds που οι εταιρείες διανομών επιτρέπουν την αντιγραφή τους (π.χ. GNU/Debian).

  7. Για όσους δεν συμορφώνονται με τους παραπάνω κανονισμούς, και συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από την Ανωνυμία που τους προσφέρει ο μηχανισμός του site, τους προειδοποιούμε ότι κρατάμε τις IP διευθύνσεις από όλους όσους χρησιμοποιούν το site.


Επιλογές
· Σχετικά
· Κανονισμοί
· Αναζήτηση
· Αρχείο Αγγελιών
· Στατιστικά
· Your Account
· Διαχείριση

Old Articles
Τετάρτη, Ιούνιος 24
· Sr System Administrator
Δευτέρα, Μάιος 04
· Linux Embedded GUI Engineer
Πέμπτη, Μάρτιος 12
· Systems Engineer
Τρίτη, Μάρτιος 10
· Red Hat Expert
Τετάρτη, Νοέμβριος 26
· Red Hat is looking for rock star sysadmins!
Παρασκευή, Νοέμβριος 07
· Embedded Linux Software Engineer
Τρίτη, Οκτώβριος 21
· Αναζήτηση Java developer
Δευτέρα, Οκτώβριος 06
· Senior Embedded Software Engineer
Δευτέρα, Αύγουστος 25
· προγραμματιστής Java, Flash, Linux
Τρίτη, Απρίλιος 29
· Software Engineer

Παλαιότερα Αρθρα

Login
Παρωνύμιο

Συνθηματικό

Δεν έχετε ακόμα Λογαριασμό; Μπορείτε να ανοίξτε ένα. Ως εγγεγραμμένος έχετε κάποιες επιπλέον δυνατότητες όπως διαχείριση θεμάτων, διαμόρφωση παρατηρήσεων και καταχώρηση παρατηρήσεων με τ'όνομα σας.


 

Copyleft © HELLUG 2002-2012 and Licensed under GPL
RDF Syndication!
RDF Syndication

PHP-Nuke Copyright © by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.